oVER ONS

VD Automotive is een universeel autobedrijf waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie en apk van uw auto. Met oog op de toekomst, en de toenemende hoeveelheid elektrische systemen in auto’s, hechten wij veel waarde aan het up-to-date houden van onze testapparatuur en kennis. Met onze uitgebreide mogelijkheden en kennis op het gebied van storingzoeken zijn wij in staat de oorzaak van de meest complexe storingen te achterhalen, wat u in veel gevallen vele onnodig vervangen onderdelen kan besparen. Naast deze specialisatie kunt u uiteraard ook altijd bij ons terecht voor al uw andere vragen over uw auto, en helpen wij u graag bij het goed onderhouden daarvan.

Naast onze vakkundigheid op het gebied van onderhoud, reparatie en apk van uw auto, bent u bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een andere auto. Ons aanbod bestaat hierbij voornamelijk uit jonge, nette occasions in een betaalbare prijsklasse. Bent u echter op zoek naar een specifiek model met specifieke eisen, en voldoen onze occasions hier niet volledig aan, kunt u ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een zoekopdracht naar een auto die precies aan uw wensen voldoet. Uw tevredenheid staat hierbij uiteraard voorop.

Mocht u vragen hebben over uw auto, of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via mail of telefoon, maar u bent natuurlijk ook altijd welkom om ons bedrijf te komen bezoeken. Bel of app in dat geval graag even van tevoren, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!